4 de jul. 2012

Caos circulatori al Moll

Ports ha inhabilitat avui matí el pàrquin del Moll Nou (Stay) sense avís previ, amb la conseqüència de que els autocars que anaven a descarregar gent per agafar les barques cap a Formentor s'han vists desubicats i han hagut d'improvisar aparcaments provisionals. La policia local quasi s'ha vist desbordada per l'embós que s'ha creat.
La imatge dels turistes dirigint-se a l'embarcadero ha estat curiosa.
Haurem de donar la raó a l'article publicat al blog del PSM on es critica l'actuació passiva del Batle, una falta de personalitat per donar un cop damunt la taula i reclamar lo que és indiscutible a la "jefatura de Puertos".
No es pot permetre que hi torni haver un descontrol com el d'avui dematí; esteim xerrant de molts de doblers que suposen els passants al Moll.








Pitjor no ho poden fer en lo que duim de legislatura.

11 comentaris:

  1. Anònim4.7.12

    Quin desastre... Nomes els hi queden 3 anys a n'aquests per fer alguna cosa bé a n'Eu Moll. Serà complicat

    ResponElimina
  2. Anònim4.7.12

    Des de l'Ajuntament quan es va presentar el "minipla de movilitat" on s'esmentaven les zones blaves i verdes d'ORA ja es va esmentar el tancament d'aquest aparcament pels autobusos, el que no ens varen dir va ser la data, per tant això estava previst ja i la nova aturada havia de ser darrera l'esglèssia, des de ALTERNATIVA ho varem trobar subrealista, tampoc sé si el tancament d'avui és definitiu o no

    Miquel Sánchez

    ResponElimina
  3. Mem, a on descarreguin el autocars no creim que sigui el problema, fins i tot, ben duit, podria repercutir positivament als comerços de l'itinerari, pero lo que no se pot fer és "de repent" tancar l'accés al moll nou per descarregar i crear desconcert a un col·lectiu que ha de menester un punt alt d'organització. Les diferents institucions estan per coordinar-se i fer que les coses funcionin, no per anar a foter-se, i diverses actuacions de Ports en les darreres setmanes han posat en evidència que el consistori no té capacitat per atuar amb determinació.

    ResponElimina
  4. Anònim6.7.12

    Això es un desastre.

    ResponElimina
  5. Anònim6.7.12

    I això que són del mateix partit...

    ResponElimina
  6. Anònim6.7.12

    Algú d' aquest partit politic hem podria contestar a la següent pregunta? QUIN PRESUPOST HI HA PER LES FESTES D EU MOLL? I PER LES FESTES DE POLLENÇA? GRACIES. Si hem poguesiu explicar perque hi ha tanta diferència ja seria una monada...

    ResponElimina
    Respostes
    1. La diferència hi és per les festes i per moltes altres coses. Si revisam els pressupostos, als que varem votar en contra, s'evidencia una discriminació negativa cap al Moll. Et recomenam que li peguis una ullada a aquest article argumentant perquè UMP va votar en contra: http://eumoll.blogspot.com.es/2012/02/perque-ump-va-votar-en-contra-dels.html
      En teoria s'hauria de fer una redistribució dels pressupostos en funció dels habitants, però a Pollença les coses no se fan així. Molta gent pensa que Eu Moll és encara un llogaret. Tant és així que UMP es troba a una situació d'un cert aïllament, ni per dretes ni per esquerres. Varem presentar una moció al maig per comprovar què faria l'equip de govern (suposadament de dretes) i no la va recolsar (http://eumoll.blogspot.com.es/2012/06/pleno-de-mayo.html). Idò al mes de juny en varem presentar una altra de caire més ecològic on se suposava que els partits d'esquerra la recolsarien i tampoc se va aprovar perquè certs partits d'esquerres no la varen recolzar: (http://eumoll.blogspot.com.es/2012/06/mocion-sobre-la-regulacion-de-fondeos.html).
      Aquestes tenim.

      Elimina
  7. Anònim7.7.12

    Certs partits d'esquerra no la varen recolçar no, un partit d'esquerres no la va recolçar i va ser Alternativa, quan l'equip de govern va embullar la troca i us vareu deixar embullar la vareu d'haver de retirar per questió de competències.
    Ja varem comentar tant al ple com a un comentari que consideravem incompleta aquesta moció sense un pla d'hivern, no podem fer un efecte cridada per regularitzar un fondeigs i després dur el vaixell enmig de la finca o enmig d'un solar a l'entrada del poble sense cap tipus de mesura de seguretat ni medioambiental, per tot això s'ha de fer un estudi més ampli per traslladar tota aquesta flota cap el polígon industrial amb la seva correcta dotació d'instal.lacions d'acord amb la normativa vigent en seguretat i medi ambient

    Miquel Sánchez

    ResponElimina
    Respostes
    1. Excuses barates. No té a veure una cosa amb l'altra. Els fondejos s'han de negociar amb Ports i autoritats marítimes mentres que la regulació de l'hivernació d'embarcacions es qüestió municipal... T'ho torn a dir, estàs mesclant ous amb caragols. Aquest argument té poca credibilitat. I si lo que voleu és ficar mà en el tema de l'hivernació ho deis clar i no maregeu més la perdiu, però quan estigui la badia plena a rompre de barques, ja recordarem que és a causa de que no sabem què fer amb elles en l'hivern. ¿¿¿¿????

      Elimina
  8. Anònim7.7.12

    A la comissió informativa ho vaig deixar molt clar (al ple va intervenir en Pepe) sense sebre on posar els vaixells correctament l'hivern no recolçarem cap fondeig a la badia.

    Miguel Sánchez

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això se li diu estar "enrocats" i no atendre a raons. Si no s'entén que son dues qüestions diferentes i que s'han de tractar diferencialment sembla que es tracta més d'una posició política estratègica que d'una decissió racional. Com diven per allà: It's up to you, mate!

      Elimina